BrightLights
lampje

Redactie

Nora

Hoofdredacteur van Brightlights.nl. In het dagelijks leven studeert ze geschiedenis in Amsterdam. Loopt waarschijnlijk studievertraging op omdat ze zoveel extra vakken volgt. Fan van literatuur, kunst, onderwijsvernieuwing, politiek, filosofie, vreemde culturen, hipstercafés waar de koffie veel te duur is en plaatjes van baby-egels.

Joran-Lars

Adjunct-hoofdredacteur, 18. Volgt een opleiding die ‘m geen fluit interesseert en komt zijn dagen door met zijn voetjes op tafel. Buiten school besteedt hij zijn tijd vooral aan lezen en schrijven, en het ondernemen van de meest doldwaze avonturen. Naast Brightlights af en toe ondernemer. Schrijft bij Brightlights over alles wat hem te binnen schiet, wat vaak resulteert in een klaagzang. Lezen op eigen risico.

48

Nathalie

(Eind)redacteur, 21. Sinds het begin van BrightLights schrijf ik uiteenlopende artikelen: van persoonlijke ervaringen tot politieke kwesties en artikelen met praktische tips. Ik studeer  aan de Universiteit Twente. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om af te spreken met vrienden en vriendinnen, luister ik veel muziek, sport ik regelmatig en experimenteer ik graag met suikervrij koken.

Mette

Redacteur, 17. Telt de dagen tot haar eindexamen gymnasium maar kent nog steeds geen Griekse goden. Schrijft op lege bladen en verslaapt zich elke ochtend. Is stiekem activistisch, maar schreeuwt niet vaak van de daken. Praat veel en vaag en onbegrijpelijk, maar is best aardig verder. Daarbij geïnteresseerd in alles wat diepzinnig is. Huilt bij bijna elke film, maar is stoer als ze de weg vraagt. Is meestal aan het dromen maar luistert graag naar je verhalen.

kaas - 1 (1)

Juliet

Redacteur, 16, zit in 5gym. Literatuurfanaat, die van dichten en schrijven houdt. Filosofeert te veel over het leven in plaats van eindelijk eens aan huiswerk Latijn te beginnen. Denkt graag na over kaartcombinaties bij bridge, tekent veel en is gek op haar twee teckels.

kaas - 1

Krijn

Redacteur, 13. Ligt het liefst lui op de bank, maar is toch altijd in de weer. Is het liefst al klaar met school maar moet nog een jaar. Slaapt door elke wekker heen en als hij eindelijk wakker is blijft hij alsnog liggen. Spant zich pas in als hij iets leuk vind, en anders stelt hij alles uit. Houdt van gekke dingen en familie.

15871953_10153943916971403_8730419082095700742_n

Rivka

Redacteur van Brightlights.nl, 20. Studeert Engelse literatuur aan de Universiteit van Amsterdam. Heeft net de minor Educatie afgerond en zou nu het liefst haar eigen school oprichten. Is verder groot fan van poëzie (lezen en zelf schrijven) en arthouse-films, maar dit maakt haar nog geen hipster. Eet graag en kookt slecht. Hoopt ooit in het laatste verandering te brengen.

Anne

Redacteur, 14, houdt van schrijven en droomt ervan een trilogie uit te geven. Deel 1 is al onder constructie. Is verslaafd aan muziek en leert songteksten uit haar hoofd als ze niets beter heeft te doen. Leest graag fantasy en horror, maar een beetje literatuur gaat er ook wel in. Haat foto’s van zichzelf en selfies nog meer, dus deze hiernaast is een zeldzaamheid.