BrightLights
deadline

Opening inschrijving Junior Honours College (RUG)

Het Junior Honours College is een zomerschool speciaal georganiseerd voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen uit 5 en 6 vwo uit heel Nederland. Dit unieke programma is bedoeld om kennis te maken met de universiteit en voor verbreding en ontwikkeling van vaardigheden. Van een bezoekje aan de snijzaal tot observatorium, van UB tot het University College.

Het programma geeft een voorproefje op het RUG Honours College. Het RUG Honours College biedt de meest getalenteerde en gemotiveerde studenten van de RUG naast hun studie een programma dat gericht is op verdieping, verbreding en (persoonlijke en wetenschappelijke) vaardigheden. In het Junior Honours College is er met name aandacht voor verbreding en vaardigheden. Ieder jaar vindt het Junior Honours College plaats in een week vlak voor de zomervakantie, dit jaar van 22 tot en met 26 juni.

Meer informatie

Nora

Nora

Hoofdredacteur van Brightlights.nl. In het dagelijks leven studeert ze geschiedenis in Amsterdam en is ze altijd bezig met 10 projecten tegelijkertijd. Ging van vwo naar havo en weer terug naar versneld vwo. Wordt week van stoffige literatuur en kriebelig als ze niet kan schrijven. Organisatiejunkie, omdat haar hoofd een oerwoud, dierentuin of 10-baanssnelweg is.

Reageren