BrightLights
camera

Vacature: beeldredacteur

Na de heropstart van Brightlights zijn we ons best gaan doen om zo mooi mogelijk beeldmateriaal bij alle blogs te zoeken. Dat doen we vooral met hipsterachtige stockfoto’s, die er misschien wel leuk uitzien, maar ook te vinden zijn op duizend andere websites. Om onze content nog beter uit de verf te laten komen, kunnen we de hulp van een beeldredacteur goed gebruiken. Ben jij de reddende engel die wij zoeken?

Jij bent…

  • Creatief met Photoshop of soortgelijke bewerkingsprogramma’s;
  • Bezitter van een goede camera, het liefst een spiegelreflex;
  • Iemand die graag mooie visuele producten maakt;
  • In staat om eens in de drie maanden een redactievergadering bij te wonen.

We zoeken naar een beeldredacteur die minstens één op de drie blogposts van eigen beeldmateriaal kan voorzien. Dat betekent dat je in staat bent om minstens één keer per week iets voor ons te maken; dat kan een zelfgemaakte foto zijn, maar ook een collage of ontwerp dat je op de computer hebt gemaakt. Omdat je beeldmateriaal bij blogs verzorgt, ben je iedere week gebonden aan een thema én heb je een deadline. De beelden moeten kleurrijk en origineel zijn, materiaal dat goed aansluit bij onze jonge doelgroep.

Per gemaakt beeld ontvang je een vergoeding. Een mooie manier om aan je portfolio te werken én een zakcentje bij te verdienen, dus.

Iets voor jou? Stuur een mail naar nora@brightlights.nl met als onderwerp ‘beeldredacteur’. Vermeld in je mail wie je bent en waarom jij geknipt bent voor deze job. Zoek twee recente blogposts van onze site op en maak daar kopafbeeldingen bij. Stop de creaties als .png of .jpg- bestand in de bijlage. Meer beeldmateriaal uit je portfolio meersturen mag altijd.

We horen graag van je!

Nora

Nora

Hoofdredacteur van Brightlights.nl. In het dagelijks leven studeert ze geschiedenis in Amsterdam en is ze altijd bezig met 10 projecten tegelijkertijd. Ging van vwo naar havo en weer terug naar versneld vwo. Wordt week van stoffige literatuur en kriebelig als ze niet kan schrijven. Organisatiejunkie, omdat haar hoofd een oerwoud, dierentuin of 10-baanssnelweg is.

Reageren