clima
landlopers

Landlopersdag in het gevangenismuseum

Eind december vindt in het Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen de Landlopersdag plaats. Het museum staat dan in het teken van de landlopers, bedelaars en wezen die ooit de oorspronkelijke bewoners van het armengesticht waren waarin nu het museum gevestigd is. Er is van alles te zien en te beleven voor jong en oud: muziek, zang, toneelspel, vertellingen, kinderspelen, exercities en nog veel meer. Meer informatie over het Gevangenismuseum vind je hier.

Wiebke

Wiebke

Nu ik m’n vwo-diploma heb gehaald ga ik een jaar vrijwilligerswerk doen in Duitsland. Ik hoop er een speciaal jaar van te maken waarin ik mezelf beter leer kennen, kan bedenken wat ik wil gaan studeren en veel tijd besteed aan dingen die ik leuk vind. Daar horen onder andere lezen, schrijven, muziek luisteren, discussiëren, buiten zijn, internetten en knutselen bij.
Hoewel ik uitkijk naar mijn jaar in het buitenland weet ik nu al bijna zeker dat ik vooral de redactievergaderingen, Nederlandse hagelslag en mijn familie ga missen (maar niet per se in die volgorde).

Reageren